UIT DE LUCHT

Vandaag zijn we in Dortmund weer uit de lucht komen vallen. Wat kun je in vijf dagen veel beleven. Nieuwe indrukken opdoen maken de dagen wel drie keer zo lang lijkt het. Routine maakt dat de dagen normaliter zich al vrij snel als een lange reeks van  dagen laat herinneren, ook als de dagen domweg zo op elkaar gaan lijken, waardoor het leven saai genoemd kan worden. Maar saai, nee, dat waren deze afgelopen vijf dagen zeker niet. De reis op zich is al een boeiend verhaal, maar het samenzijn met ons kleinkind was een heerlijke belevenis. Trots heeft ze ons haar slaapkamer laten zien, we hebben samen heerlijk gespeeld en we hebben haar een keer van van de kindergarten opgehaald. Kortom een zeer geslaagde trip waarvan in de komende dagen nog wel wat flarden op dit scherm zullen verschijnen, maar de verhalen moeten eerst nog wat rijpen.  Het verhaal over de treinreis bijvoorbeeld of zomaar iets over het hotel of.....Dit verhaal eindig ik met als voorproefje een foto van het kasteel in Bran, HET kasteel van DRACULA.... Het enige wat ik er nu over zeg is, dat wij er met ons vieren een hele genoeglijke middag in hebben doorgebracht. Dit keer is de foto niet wat hij is, dus laat u verrassen door even te klikken.

 
(klik)

hanscke Zondag 09 Mei 2010 - 9:27 pm | | Standaard

acht reacties

Me!

Zo eng ziet dat kasteel er dus niet uit. Mooie foto’s, dat belooft nog wat.

Me!, (E-mail ) (URL) - 09-05-’10 22:30
Di Mario

Ik ben benieuwd naar de rest van de verhalen.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 09-05-’10 23:16
Hanny

Wat fijn dat je het zo je naar je zin hebt gehad. Heerlijk om een aantal dagen met de kleindochter op te kunnen trekken. Ik ben benieuwd naar je belevenissen met Dracula.

Hanny, (E-mail ) (URL) - 10-05-’10 00:53
Marjolijn

Heerlijk meis, lekker van na genieten.
Ik kom terug voor de volgende verhalen.

Marjolijn, (URL) - 10-05-’10 05:47
mikelodeon

Lijkt me een bijzonder land, ik zou ook best daar eens willen rondkijken. Ik kijk naar je blogjes uit! Veel plezier aldaar ondertussen

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 10-05-’10 08:21
Thérèse

Welkom thuis, Hanscke. Helemaal geen alledaagse vakantie gehad, lijkt mij. Je hebt heel wat te vertellen, merk ik.
Ja, gek hè, hoeveel je kunt meemaken in 5 dagen of anders een weekje, terwijl die thuis zo om is. Wonderlijk iets, de tijd.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 10-05-’10 14:56
Renesmurf

Goh, je zou toch zweren dat het in Tsjechie was.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 10-05-’10 23:33
Elmar

Heerlijk is het om even uit de sleur van alle dag weg te zijn!
Mooie foto’s en dat kasteel van Dracula ziet er (bedriegelijk? ;-)) vriendelijk uit!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 11-05-’10 14:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.