WEER

Al wandelend wandelt de rust ook weer bij mij binnen . Natuurlijk gaat er wel eens iets mis en wat ben je dan blij met en oplossing. Zo hebben we een paar dagen geleden behoorlijk rondgedoold bij chateau Domeyrat.  Het was de bedoeling dat we aan het eind van de middag de voorstelling die daar gegeven werd zouden gaan volgen. Maar op die dag raakten we steeds het pad maar kwijt. Na twintig kilometer waren we voor de derde keer vlakbij Paul in plaats weer terug bij de auto. Sjors en ik zijn maar verder richting Paul gelopen en P. heeft de auto opgehaald om ons later in te halen zodat we gezamenlijk op de camping aankwamen. Zo kwam alles toch weer goed

Vandaag opnieuw een poging om een tocht rond dat kasteel te lopen, maar door route barré was het begin punt van deze tocht  niet te bereiken, dus hebben we maar een andere tocht gelopen. We waren mooi op tijd rond, en zo  reden we om half vier opnieuw naar dat Chateau om de voorstelling van vier uur te kunnen zien. Bij de kassa werd ons verteld dat deze voorstelling van vandaag helaas niet door ging. Nu willen we het echt niet meer zien. Wij leggen er ons bij neer. Het is niet voor ons bedoeld.

En Domeyrat moet niet denken dat het kasteel zo uniek is, gisteren heb ik bijna eenzelfde ruïne gezien bij Alleuze bij de gorges deTruyere. Ik vond het daar wonderschoon, groots en weinig mensen. Voor een volgende keer zal ik zorgen dat ik wat foto's paraat heb, want dit mag toch wel een wonder heten. Ik zit gewoon bij de caravan dit bericht te schrijven. De techniek staat voor niets; ook hier in een afgelegen dorp midden in dit mooie rustige Auvergne is weer van alles mogelijk.

hanscke Maandag 16 Juli 2007 - 6:33 pm | | Standaard

drie reacties

Penguin

Nog een wonder van moderne techniek…. een gps met navigatiesysteem. Zo raak je nooit de weg meer kwijt rond welk kasteel dan ook :)

Penguin, (URL) - 17-07-’07 17:11
V@nM@n

Mijn Vera weet precies overal de weg. Weet zelfs waar de files staan en rijdt daar omheen. Ofwel, de techniek staat voor niets, wij wel…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 18-07-’07 00:19
sebbo

Mijn tomtom is overal goed bekend. Je zit daar in eenn hele mooie omgeving Hanscke.

sebbo, (E-mail ) (URL) - 18-07-’07 11:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.