OPGELOST


De tijd begon te dringen. Elke morgen werd ik een stukje zenuwachtiger. Zou het wel goedkomen met mijn website? Ik had verschillende aanwijzingen opgevolgd en de vraag hier en daar neergelegd of men mij ook kon helpen, maar, òf ik kreeg nul op mijn rekest òf ik kreeg geen antwoord.

Vanmorgen heeft P. voor mij de telefoon ter hand genomen om nogmaals te informeren bij de laatste strohalm, of men al bezig was en waarom we niets hoorden. Het antwoord was klip en klaar, men was een particulier bedrijf, men kon niets voor mij betekenen omdat het vele uren werk zou zijn en het uurtarief dermate hoog was dat het onbetaalbaar zou worden. 

Ik was in tranen! Uit wanhoop heb ik een paar mensen gemaild, waaronder diegene waar ik ooit, heel lang geleden in een community een weblog had en die mij later geholpen heeft naar een weblog met een eigen domeinnaam. Tegelijkertijd herinnerde ik mij ook nog iemand die mij geholpen heeft toen mijn weblog gehacked was. Ook al jaren geleden.

En o wonder, deze persoon was nog te vinden, heeft nog steeds hetzelfde eigen internet en softwarebedrijf. P. heeft telefonisch contact met hem gezocht en na enige uitleg dacht E. het probleem wel op te kunnen te lossen. Gelukkig kon ik alle benodigde wachtwoorden vinden om door te geven en ik begon mij al iets geruster te voelen.

Na twee en een half uur ging de telefoon. Het probleem met de website is opgelost. De site is nu compatibel voor de phpwaarde 7.2 en ik hoef geen angst meer te hebben voor het naderen van de deadline van 3 december. Alles doet het weer wat het moet doen en blijft het ook doen. Er is weer toekomst voor mijn website. Ik kan mijn weg in digiland gewoon vervolgen en wat ik minstens zo belangrijk vind, mijn naslagwerk blijft bestaan.

Ik ben zooooooo blij!!!!!


                                           klik

hanscke Vrijdag 23 November 2018 - 4:50 pm | | Standaard

zes reacties

Marjolijn

Fijn, dat nu alles opgelost is en jij weer lekker kan gaan slapen…!!
Fijn weekend.

Marjolijn, - 23-11-’18 18:16
Ria

Wat Fijn! Gefeliciteerd hoor.

Ria, (URL) - 23-11-’18 18:38
Sjoerd

Ik ben blij dat het gelukt is, hoef ik je niet meer te mailen. Maar wellicht moet je toch eens gaan denken om een ander blogsysteem te gaan gebruiken. Ik heb overigens ook jarenlang een blogsite gehad met Pivot. En na lange gesprekken met Bob uiteindelijk toch overgestapt naar Wordpress. Het is jammer dat het niet meer wordt onderhouden.

Sjoerd, (URL) - 23-11-’18 18:49
Ximaar

Mooi dat het gelukt is.

Zelf gebruik ik de gratis versie van Wordpress, en die houden het ongevraagd prima update. Heeft als nadeel kleine beperkingen, waar een gemiddelde blogger geen last van heeft. En ze tonen reclames, die de bezoeker prima kan blokkeren.

Ximaar, (URL) - 23-11-’18 19:20
Renesmurf

Oke, niet helemaal goed begrepen maar duidelijk is dat alles weer werkt en je weer voort kan! Fijn zo.

Renesmurf, (URL) - 23-11-’18 23:55
Mrs. T.

DAt snap ik!

Mrs. T., (URL) - 24-11-’18 21:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.