ELF NOVEMBER


En dan blijkt opeens dat mijn korte termijn geheugen toch niet zo heel goed meer werkt. Ik vroeg mij af of ik vorig jaar wel gebruik gemaakt had van de foto's die ik in die zomer gemaakt had van Candes Saint Martin aan de Loire, de plaats waar Sint Maarten overleden is. Het is vandaag Sint Maarten en dus een goede gelegenheid om wat van deze foto's te gebruiken.

Tevens een goed moment om weer even aan die vakantie terug te denken. De tweede vakantie aan de Loire, dat is één van de vakanties die ik uitzonderlijk mooi gevonden heb en die hoog in de top tien van mijn herinneringen staat, maar dit terzijde.

Ik heb snel even de archieven van mijn blog geraadpleegd en warempel, ik heb er vorig jaar een nogal diepgravend blogje over geschreven. Dat ga ik niet meer herhalen, via de link  kan er nog even een kijkje genomen worden. (Link werkt niet meer zodra ik een volgend blogje heb gemaakt, daarom noem ik de blogpagina, als deze link  ook niet werkt, even copieëren.)     http://hanscke.nl/?e=1339 

hanscke Woensdag 11 November 2015 - 4:17 pm | | Standaard

zes reacties

ria

Hoort een jaar geleden ook nog bij de korte termijn? Ik vergeet ook veel en plaats ook weleens foto’s op fb die ik al eens geplaatst heb. Ach veel mensen weten dat dan ook niet meer hoor, we zijn vast niet alleen ;-)

ria, (URL) - 11-11-’15 20:12
Rietepietz

Nou ja, je kon weer even nagenieten van iets dat eigenlijk al een plaatsje opgeschoven was;-)

Rietepietz, (URL) - 11-11-’15 20:45
Marjolijn

St, Maarten wordt hier helemaal niet gevierd.
Wel op 11-11 de start van het carnaval vieren.

Marjolijn, (URL) - 12-11-’15 06:01
Sjoerd

Mooi toch dat je die herinneringen gewoon kan teruglezen. Zonder blog had je er waarschijnlijk niet eens aan gedacht.

Sjoerd, (URL) - 12-11-’15 08:28
Mirjam Kakelbont

Ik kan me je foto’s nog herinneren, omdat ik eens een fietstocht in de Loire gemaakt heb, en veel bekende kastelen op jouw foto’s terugzag. Maar even met je neus op fijne foto’s geduwd worden is zo erg niet ;-)

Mirjam Kakelbont, (URL) - 12-11-’15 18:09
Rob Alberts

Mooie herinneringen zijn het waard om terug te bekijken.

Nostalgische groet,

Rob Alberts, (URL) - 17-11-’15 10:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.