SONATE 1


Au, nee ik ben niet gevallen, gelukkig niet, hoewel ik daar soms wel bang voor ben als de honden komen aanstormen, we zijn in het plaatsje Au an der Donau aangekomen. Vanuit dit punt zijn er weer vele mogelijkheden. Fietsen, wandelen, steden bekijken, er is van alles te doen en te beleven. Zo hebben we de stad Linz bekeken en avonturen beleefd......Bijvoorbeeld bankpasje inde verkeerde gleuf van de betaalautomaat gestopt. Is weer goed gekomen, iemand angerufen en na een half uur kwam er een man die het pasje weer uit de automaat toverde. 

Zelf ben ik ook een keer de palupahulpverlener geweest. We hadden een mooie fietstocht door het Donaudal gemaakt, het laatste stuk fietsten we weer langs de Donau en opeens hoorde ik PSSSSSSSSST. Hadden de jongens een lekke band.of anders gezegd, de fietskar had een lekke band. Ik lag even blauw van het lachen over de fiets,maar ja wat nu. We hebben een reservewiel van de fietskar en gelukkig waren we niet meer zo heel ver van de camping weg, dus ben ik snel naar de caravan gefietst en heb ik het reservewiel opgehaald.

Ach ja weer een dag later zouden we gaan wandelen. Dan is het de dag van de jongens, want zij lopen liever dan dat ze in de kar moeten zitten. Er was die dag één plaatselijke plensbui en die kregen wij na ruim een kilometer gelopen te hebben op onze kop. Toen zijn we maar weer teruggekeerd en hebben we met de auto Freistadt bezocht. Een leuk stadje ter grootte van Dokkum ongeveer. Met mooie bolwerken èn stadspoorten en dat heeft Dokkum dan weer niet. 

's Avonds hebben de jongens heerlijk in de Donau gezwommen en daarna zijn ze even op hazenjacht geweest en zo was hun dag toch weer goed. Vandaag hebben we alsnog de wandeltocht gedaan. Bijna 15 km. door het heuvellandschap. Ook dat was erg mooien vandaag ging er voor de  verandering eens helemaal niets mis. Ook leuk.

 

                                          klik

hanscke Maandag 29 Juni 2015 - 8:58 pm | | Standaard

zeven reacties

ria

klinkt goed allemaal! Zolang het maar goed afloopt is er niets n de hand. Veel plezier verder!

ria, (URL) - 29-06-’15 21:33
Hanny

Heerlijk voor jullie dat het zo goed gaat. Ach, een enkel ongelukje, daar wordt je dag niet helemaal door verknald.
Nog veel plezier gewenst. Hopelijk gaat de hitte het vakantiegevoel niet overheersen.

Hanny, (URL) - 30-06-’15 00:01
Marjolijn

Jullie genieten, dat is een ding wat zeker is….!!

Marjolijn, (URL) - 30-06-’15 04:27
Sjoerd

Lekker genieten van alles wat er op je pas terecht komt….

Sjoerd, (URL) - 30-06-’15 12:35
Rietepietz

Dat klinkt allemaal als echt vakantie, lijkt me goed toeven daar!

Rietepietz, (URL) - 30-06-’15 18:09
Desire

‘Ook leuk’ … ;-)

Desire, (URL) - 01-07-’15 15:32
Mirjam Kakelbont

Een mens wil teveel: we willen dat álles meezit, terwijl een ongeluk in een klein hoekje zit…
Fijne vakantie nog!
lieve groet Kakel

Mirjam Kakelbont, (URL) - 01-07-’15 21:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.