AFGEBLAZEN


De verhuizing is afgeblazen. Achteraf bleek er een misverstand te zijn bij One.com want het zou om een ander weblog gaan wat ooit opgestart is bij de provider, maar nooit in werking is gezet. Met dank aan DOKRO internet en sofware die dit alles weer zeer vakkundig voor mij opgelost heeft.

Ooit in de toekomst zal er nog wel eens iets moeten gebeuren om het weblog te behouden, maar voorlopig is deze kou weer uit de lucht en kan ik weer vrolijk en soms iets minder vrolijk verder gaan met stukjes te schrijven en te publiceren op deze site. 

Ergens vind ik het een heel klein beetje jammer dat de verhuizing niet door is gegaan. Het was een mooie gelegenheid geweest om het weblog van een nieuwe outfit te voorzien, maar aan de andere kant hecht ik ook wel weer aan het vertrouwde, dus ik neem het zoals het is. 

hanscke Vrijdag 18 Oktober 2019 - 2:18 pm | | Standaard

acht reacties

Rietepietz

Op zich is een blog bij WP zó aan te maken en alles over te zetten, maar ik heb geen idee hoe dat werk als je een eigen domein hebt.

Rietepietz, (URL) - 18-10-’19 16:11
ria

Een vaag verhaal, maar gelukkig is alles gered.

ria, (URL) - 18-10-’19 16:31
marjolijn

Scheelt je weer heel wat, het bekende is toch ook het meest vertrouwde…!!
Fijn weekend.

marjolijn, - 18-10-’19 17:28
Mrs. T.

Uh, ik snap het niet helemaal moet ik zeggen. Maar goed dat je in ieder geval wel blijft bloggen!

Mrs. T., (URL) - 18-10-’19 21:19
Sjoerd

Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb. Converteren is geen makkelijke zaak om dat de systemen op een andere wijze gebouwd zijn. De blogjes zijn nog wel om te zetten, maar de reacties zijn een ramp…

Sjoerd, (URL) - 18-10-’19 22:50
Renesmurf

Ja, het is net als het leven zelf, soms blijft het gewoon bij het oude, en als dat prima is is dat zo.

Renesmurf, (URL) - 18-10-’19 23:03
Plato

Je blog ziet er toch goed uit? Wat mij betreft gaat het meer om vorm en inhoud dan om de verpakking. De lijst moet het schilderij niet willen overtreffen.
Fijn dat je hier gewoon op de oude voet doorgaat.

Plato , - 19-10-’19 04:19
ria

Je achtergrondkleurtje is wel anders volgens mij, en de kopfoto kan je toch ook eens veranderen? En dat heksje vervangen of ben je daar aan gehecht? Dan ziet het er toch weer anders uit. Maar wat mij betreft is het prima zo hoor.

ria, (URL) - 19-10-’19 10:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam in reacties te voorkomen moet de volgende vraag beantwoord worden Hoe heet mijn hond? :Hessel
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.